ИНФОРМАЦИЯ

Нови продукти

Промоции

В момента няма промоции.
Мебели

 Разнообразие от качествени мебели за Вашата кухня и трапезария . Маси и трапезни столове за Вашата дневна . Качество и дизайн на добри цени . Многообразие от помощни масички , различни форми и дизайн ! Решения за съхранение във Вашия дневен тракт. Удобни и красиви кресла и фотьойли на достъпни цени и с високо качество ! 

Мебели Няма продукти в тази категория.

Подкатегории

 • Трапезни и бар столове

  Разнообразие от модели трапезни столове! La Maison Ви предлага удобство и комфорт. Цветовете и моделите на нашите столове ще паснат идеално на Вашата кухня или дневен тракт. Цветовете и моделите на нашите столове ще Ви изненадат с многообразието и стила си.Предлагаме Ви и различни модели на бар столове , които ще паснат идеално на интериора Ви.

 • Кресла , Фотьойли и...

  Открийте  креслото , което наи- добре пасва на стила Ви ! Ла Мезон предлага разнообразие от кресла и фотьойли с отлично качество и дизайн. Отпуснете се в удобството на нашите мебели и се насладете на заслунена почивка . Предлагаме Ви табуретки , които ще допълнят Вашия интериор .

 • Помощни масички

  Модерни мебели и аксесоари за Вашия дом на достъпни цени . Разнообразие от помощни масички за дневната.Качество , стил и удобство директно от Франция . Холните маси на La Maison ще Ви паснат на интериора, ще внесът удобство и стил .

 • Съхранение

  Разнообразие от табуретки с място за съхранение . Отлично качество и дизайн на достъпни цени . Богат асортомент от пуфове и табуретки с ракла . Удобни , стабилни и леки , табуретките с място за съхранение се предлагат в богата гама цветове . Пасват идеално на всеки интереиор .

 • Етажерки

  Нуждаете се от стилна и практична подредба във вашата дневна или спаня , коридор или детска стая ? Изберете етажерките на LA Maison и подрете дома си с финес . Можете да намерите при нас ъглови етажерки , стенни етажерки ,свободно стоящи етажерки , които са изработени от качествени материали. Ако искате да сте актуални , използвайте модерните режения с рафтовете от метал и дърво в индустриален стил.