ИНФОРМАЦИЯ

Нови продукти

Промоции

В момента няма промоции.
Кухня и Трапезария

Обзавждане за Вашата кухня и трапезария . Идеи за Вашия интериор . Разнообразие от помошни масички , трапезни и бар столове с отлично качество и дизайн. Тенджери и тави от незалепващо покритие . Стилни и качествени ножове от неръждаема стомана и дъски за рязане от дърво . Текстил от висококачествени материали за кухнята , покривки и текстилни са...

Обзавждане за Вашата кухня и трапезария . Идеи за Вашия интериор . Разнообразие от помошни масички , трапезни и бар столове с отлично качество и дизайн. Тенджери и тави от незалепващо покритие . Стилни и качествени ножове от неръждаема стомана и дъски за рязане от дърво . Текстил от висококачествени материали за кухнята , покривки и текстилни салфетки .Чаши и аксесоари за вино директно от Франция .

Още

Кухня и Трапезария Няма продукти в тази категория.

Подкатегории

 • Тенджери и тигани

  Теннджери и тигани от висококачествено, каменно и незалепващо покритие . Удобство и качество в кухнята от La Maison.

 • Дъски и ножове

  Разнообразие от ефектни и качествени дъски за рязане ! Естествено , масивно дърво , качество и стил. Празнтационни дъски . Качествени ножове за рязане . Комплекти от ножове от стомана , изключително качество и дизайн.

 • Текстил

  Стилен текстил за кухнята и трапезарията . Разнообразие от модели и цветове на покривки от висококачествени материали . Ефектни разцветки , покривки анти петна .

 • Прибори и аксесоари

  Подредете маста си с красивите и качествени прибори от La Maison. Практичност в готвенето , с аксесоарите за готвене от La Maison .

 • Плата и Фруктиери

  Богат избор от плата и подноси за сервиране от естествени материали . Дизахнерски решенения за презентиране на Вашите ястия . Стилни и качествени фруктиери за Вашата трапезария . Изберете предложенията на La Maison за представяне на Вашите кулинарни изкушения .

 • Аксесоари за вино
 • Чаши

  Стилни чаши за Вашата трапеза . Чаши за бяло и червено вино от кристалин . Качество и дизайн от Франция .

 • Съхранение

   Удобство , стил и практичност в кухнята с идеите за съхранение от La Maison. Предлагаме Ви поставки и бурканчета за подправки от инокс и бамбук . Стъклени буркани за съхранение в кухнята . Кутии за масло и сирена от различни материали . Стилни и красиви буркани за бонбони и бонбониери от финно стъкло . Стил и качество в кухнята от La Maison.

 • Кошове за отпадъци