ИНФОРМАЦИЯ

Нови продукти

Промоции

В момента няма промоции.
Текстил

 Стилни покривки за Вашата кухня и трапезария от качествена материя. La maison Ви предлага разнообразие от разцветки и модели на атрактивни цени . Освежете дневната си с декоративните възглавнички и килими от естествени материали с атрактивен дизайн. Сталните комплекти ще внесат уют и мекота във вашата спалня .Предлагаме Ви пердета в различни мо...

 Стилни покривки за Вашата кухня и трапезария от качествена материя. La maison Ви предлага разнообразие от разцветки и модели на атрактивни цени . Освежете дневната си с декоративните възглавнички и килими от естествени материали с атрактивен дизайн. Сталните комплекти ще внесат уют и мекота във вашата спалня .Предлагаме Ви пердета в различни модели и цветове , зтъмняващи завеси за по-комфордет сън.

Още

Текстил  Съдържа 31 продукта.

Подкатегории

  • Пердета и Завеси

    Обзаведете дома си изгодно с пердетата и завесите от La Maison . Изключително модерни и с отлично качество ще внесат стил в интериора Ви. Предлагаме Ви тънки , плътни и затъмняващи завеси от различни материали и с високо качество . Подарете си завеси от качествени материали за всекидневната , кухнята ,детската стая или спалнята .

  • Килими

    Стилни и дизайнерски килими от естествени материали. Модерни решения за Вашия интериор с килимите от LA Maison. Атрактивни килими от бамбук и коноп . Килими за Вашия интериор и екстериор. Отлично качество на достъпни цени.

  • Декоративни...

    Стилни и красиви декоративните възглавници от La Maison ще внесат уют и мекота във Вашия дом. Предлагаме Ви деко възглавнички и калъфки, с тях може да промените интериора си с малко усилие . Моделът и дизайнът внасят комфорт и мекота е дневната или спалнята и създават приятна атмосфера.

за страница
Показване на 1 - 12 от 31 артикула
Показване на 1 - 12 от 31 артикула